Biodynamisch Dineren is een nieuw project van de BD-Vereniging. Initiatiefneemster Ilse van den Bosch organiseert de diners op BD-boerderijen met voorafgaand een rondleiding. Demeter kwaliteit krijgt meerwaarde wanneer ook de kok vanuit biodynamische gezichtspunten werkt. Ilse vertelt: “Afgelopen zomer hadden wij vier Tuindiners op Pluktuin van Geesje met per avond 30 gasten. Als kok schoof ik bij elke tafel een keer aan. Er was aandacht voor het werk van de boer, boerin en het eten. Mensen vroegen naar de recepten en onze visie.”

Dit vormde de inspiratie voor een landelijk project. Wil je op jouw bedrijf ook een Biodynamisch Diner? Of wil je als kok meedoen? Mail Ilse via contact@voedsaam.nl. En ieder is welkom bij de diners op 9 en 23 juli, 20 aug. en 10 sept. bij de Pluktuin van Geesje, zie bdvereniging.nl/bd-agenda