Laden Evenementen

HOME > ACTUEEL > BD-AGENDA > Kookweekend ‘de biodynamische keuken’

18 maart 2023 tot 19 maart 2023 | Heiloo | Voedsaam

Kookweekend ‘de biodynamische keuken’

Ilse van den Bosch zet als kok het werk van de biologisch-dynamische boer in de keuken. Ilse: “In dit weekend gaan we samen de diepte in. In twee volle dagen gaan we aan de slag met hoofd, hart en handen. Per dag verzorg ik interactieve inleidingen waarna we met elkaar de lunch en het diner bereiden. We gaan samen aan tafel en ruimen samen op.”

Thema’s die aan bod zullen komen:
de wijsheid van de seizoenen; de vier elementen aarde, water, licht en vuur; levenskrachten waarnemen aan groentefamilies; biodiversiteit en microbioom; variatie wortel-, blad- en vruchtgewassen; granen en koolhydraten in het algemeen; de waarde van veganisme, de waarde van zuivel en het belang van dieren in de landbouw; wat voegt aandacht toe aan de maaltijd; de mystieke werking van de spijsvertering; wat wordt er in deze tijd van ons mensen gevraagd, voor welke uitdaging staan we? En welke voeding stimuleert deze ontwikkelingsweg?

Datum: zaterdag 18 en zondag 19 maart. Tijd: 9.45 uur tot ongeveer 20.00 uur. Plaats: Heiloo. Kosten: 185,- euro

Er is plek voor 6 deelnemers.

Meer informatie en aanmelden: Ilse van den Bosch, 072-5644752, contact@voedsaam.nl

Meer evenementen