Laden Evenementen

HOME > ACTUEEL > BD-AGENDA > Dineren met Odin in toekomstig Biostad Zutphen

26 september 2024

Dineren met Odin in toekomstig Biostad Zutphen

Geniet van een heerlijk biologisch driegangenmenu, gemaakt door topkok Eric van Veluwen van Antropia en onze eigen topkok Janneke Meijer. Tussen de gangen door word je bijgepraat over biodynamische landbouw, diens 100-jarige bestaan en wat het ons kan brengen voor de toekomst. En over de ambitie van Zutphen om de eerste Biostad van Nederland te worden.

Daarom organiseert Odin in deze mooie, historische stad dit jaar een drieluik aan diners met elk hun eigen thema. We hebben al twee succesvolle diners achter de rug. De laatste is op donderdag 26 september en heeft als thema:

100 jaar biodynamische landbouw met de voeten op de grond

Diner: Het driegangen menu is in de basis vegetarisch en bereid met 100% biologische en zoveel mogelijk biodynamische producten.

Sprekers: Eric van Veluwen (Biostad Zutphen), Tineke van den Berg (Stadsboerderij Almere) en Gerjo Koskamp (Boerderij Ruimzicht). 

Merle Koomans van den Dries (directie Odin) is de gastvrouw van deze avond. 

Tijd: Donderdag 26 september – 18:00 uur Inloop – 18.30 uur Start diner – 21.15 uur Einde.

Locatie: De Kaardebol, Zutphen
Harenbergweg 1, Zutphen

Uitgebreide informatie en aanmelden HIER

Meer evenementen