Laden Evenementen

HOME > ACTUEEL > BD-AGENDA > Zusjes van Dijk spelen Amor & Psyche op Stadsboerderij Almere

15 augustus 2024 tot 1 september 2024

Zusjes van Dijk spelen Amor & Psyche op Stadsboerderij Almere

De Zusjes van Dijk komen met de voorstelling Amor & Psyche naar de biodynamische Stadsboerderij in Almere! In deze voorstelling met vijfgangendiner dalen Amor & Psyche af van hun goddelijke berg de Olympus om zich te bekommeren om de eenzame stervelingen. Het publiek krijgt een plek in hun restaurant en beleeft een magische avond, want wat verbindt meer dan samen een goddelijke maaltijd delen? Al kokend verbannen ze de eenzaamheid. Een kijkje in de keuken van het leven van Amor en Psyche waar de vlam in de pan slaat en de olie en de wijn niet vanzelf willen mengen.

Geniet tijdens de voorstelling van een biologisch vijfgangendiner. Diner en voorstelling vinden plaats in de gigantische open kapschuur op het erf aan het Kemphaanpad. U zit dus buiten, maar onder alle weersomstandigheden droog. Houd rekening met mogelijke kilte in de loop van de avond.

Van 15 augustus t/m 1 september 2024, op do, vrij, za & zo. Reserveren is verplicht.

Diner
Het vlees dat we gebruiken voor het Griekse diner komt van de Stadsboerderij. Eet u liever geen vlees of hebt u andere taboes, dan kunt u dat doorgeven via de mail waarmee u reserveert.

Prijs
Voorstelling, inclusief het biologisch Grieks vijfgangendiner en welkomstdrankje: € 49,50 per persoon.

Reserveren
Om te reserveren kunt u een mailtje sturen naar reserveren@zusjesvandijk.nl. Vermeld daarin uw naam, de datum, met hoeveel mensen u komt en eventuele dieetwensen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Meer informatie
Met en door: Aafke Buringh, Yorick Zwart, Saskia Bonarius, Trees van Dijk, Rinus Knobel, Liesje Knobel, Melle Zwart, Fela Proper, tekst Emile Proper, toneelbeeld Liesje Knobel in samenwerking met Stichting Human Inc., Altravolta en Stadsboerderij Almere.

Voor meer informatie, speeldata en aanvangstijden, zie zusjesvandijk.nl/

Meer evenementen