Laden Evenementen

HOME > ACTUEEL > BD-AGENDA > Biodyneren op de Eemstuin in Uithuizermeeden

28 september 2024

Biodyneren op de Eemstuin in Uithuizermeeden

Op 28 september is er Biodyneren in Het Huis voor de Aarde op de Eemstuin in Uithuizermeeden. Een overzicht van alle biodynamische diners vind je hier

Samen eten aan een lange tafel op een biodynamische boerderij, waarbij ook boer en kok aanschuiven; dat is Biodyneren. De kok zet met biodynamische inzichten het werk van de boer voort in de keuken. Dat geeft verrassende gerechten vol levenskracht, voedend voor lichaam, ziel en geest.

Dit seizoen kan je zes keer aanschuiven bij Biodyneren op de Eemstuin. Alle zes de keren kookt er een andere kok, met een ander thema.

Op 28 september koken Janet en Irma Frieling. Thema is: drie-gangen-wild-pluk-diner. Janet is een echte wildpluk- en Wadden-pluk-specialiste. Haar kennis en creativiteit is enorm. Ze runt haar biologische catering bedrijf : Gekruid en Geroerd. Irma runt haar eigen vegetarische catering bedrijf Salie en Citroen. Ze is gevestigd op de Biotoop te Haren. Samen staan ze voor creativiteit, speelsheid in de gerechten. Veel verse kruiden, wildpluk-elementen en mooie verrassende combinaties. Alle gerechten even  liefdevol versierd en bereid.

Kom naar dit vegetarische herfst diner met verrassende en uitgesproken smaken en combinaties. Te denken valt aan paddenstoelen en bessen. Zij verwerken seizoensgroentes samen met wildpluk en zilte en zoute versnaperingen tot een mooi en spannend geheel.

Zaterdag 28 sept
Thema: drie-gangen-wild-pluk-diner
Tijd: 17 inloop met drankje en klein voorproefje, 17:30 uur rondleiding door Liz en Jouke, 18 uur aan tafel, 21 uur einde
Locatie: Eemstuin, Huis voor de Aarde: Paaptilsterweg 7, Uithuizermeeden
Koks: Janet en Irma Frieling
Kosten: €45 inclusief sappen en kruidenwaters, exclusief andere dranken
Meer info en aanmelden: dagje@eemstuin.nl 

Meer evenementen