Demetercongres: De ordenende levensprocessen achter onze gezondheid

Wat is de betekenis van de biodynamische landbouw en voeding in het licht van de actuele crises, op het gebied van gezondheid, natuur en landbouw? Wat kan biodynamische voeding de mens bieden en wat zijn in de BD-sector de belangrijkste onderzoeksvragen en uitdagingen voor de komende jaren?

Op 18 november vindt het jaarlijkse Demetercongres plaats in het conferentiecentrum Antropia in Driebergen. Bekijk hier het hele programma.

Ben je geinteresseerd om deel te nemen? Meld je dan snel aan via info@stichtingdemeter.nl! Vanwege de corona-maatregelen kunnen er maar 80 mensen deelnemen en deelname gaat op volgorde van aanmelden.

Kosten incl. lunch: €85 (incl. BTW).
Demeter licentiehouders en leden van de BD-Vereniging krijgen €20 korting. Het congres wordt ook online aangeboden. Kijk hier voor meer informatie.