Linde Brasem (links op de foto) is sinds 1 april de nieuwe coördinator van de BD-Vereniging. Jorien Quirijnen start 1 mei als beheerder van het Willy Schilthuis Fonds. Hieronder stellen zij zich voor.

“Mijn naam is Linde Brasem, ik ben 45 jaar oud en woon met mijn twee dochters in Bilthoven. Per 1 april ben ik aangesteld als de coördinator van de BD vereniging. Mijn missie is energie en levenskracht laten stromen bij mens, dier en plant. Ik werk daarom als natuurcoach en zal vanaf nu ook inzetten voor de BD vereniging.
Ik ben er voor jullie als leden en voor de mensen die de vereniging willen bereiken met mensen en initiatieven.  Je kan mij ontmoeten op het prachtige landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen, waar ik zelf ook de natuurcoach opleiding heb gevolgd en op het land heb gewerkt. Natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar jullie bedrijven, activiteiten en hoe jullie de biologisch dynamische uitgangspunten betekenis geven in woord en daad. Graag breng ik jullie als leden in contact met elkaar en hoop te inspireren met samenkomsten, inzichten en activiteiten. Te bereiken via mail.”

“Ik ben Jorien Quirijnen, 46 jaar, getrouwd en moeder van drie (bijna) volwassen kinderen. De komende tijd zal ik mij inzetten voor het beheer en het strategisch door ontwikkelen van het Willy Schilthuisfonds.
Tot 2012 werkte ik bij Stichting Demeter als coördinator communicatie en marketing. De 10 jaar daarna mocht ik als ZZP-er communicatieve, organisatorische en fonds-wervende bijdragen leveren aan de schoonheid van de klassieke muziek. De corona-uitbraak doorbrak de heerlijke flow waarin ik zat. Deze noodgedwongen stilstand bracht reflectie door vragen als: welke in- en afdrukken wil ik nalaten in dit leven? Al werkend in mijn nieuwe tuin – op verwaarloosde grond – werd ik hernieuwd doordrongen van de grote urgentie die leven in dit tijdsgewricht met zich meebrengt en mijn bescheiden plek daarin. Ik besefte me: schoonheid is nergens zonder een gezonde planeet. Daarom ga ik mijn werkervaring, competenties en talenten weer inzetten voor het helen van de planeet. Biodynamische landbouw kan (én moet) in de landbouw transitie een hoopvol en bewezen werkbaar perspectief gaan bieden. Binnenkort te bereiken via mail.