november, 2021

18nov18:00VrijwilligersbijeenkomstVersterk het werk van de BD-Vereniging

Event Details

Zoals in het visiedocument te lezen is, zijn er veel plannen en projecten binnen BD-Vereniging. Dit willen we graag voor en met elkaar inhoud en vorm geven. Om beter in beeld te krijgen wie wat wil en kan bijdragen en welke kennis en kunde binnen de vereniging aanwezig is, is er op 18 november een bijeenkomst op Kraaybeekerhof. Ook zullen we dan stil staan bij wat een ieder hiervoor nodig heeft.
Wil je op vrijwillige basis inhoudelijk of faciliterend bijdragen aan bijeenkomsten, een project leiden, meewerken aan Dynamisch Perspectief of op een andere manier je talent inzetten? Dan nodigen we je van harte uit om aan te sluiten bij deze avond. We starten om 18 uur met een gezamenlijke maaltijd. Om te weten hoeveel mensen er mee eten, is het van belang dat je je vooraf opgeeft bij Arwen Wegman via een mail. Kan je niet aansluiten deze avond, maar wil je wel wat bijdragen of wil je achteraf de informatie van deze avond ontvangen, laat dit dan ook weten.
Kijk ook op onze pagina met vacatures.

(Thursday) 18:00