Home - BD-landbouw, BD-Vereniging - Vacatures Warmonderhof

Vacatures Warmonderhof

Vanaf 1 januari 2020 zijn er vacatures in de volgende taken-clusters:

Coördinatie Wonen                     (24 u)
Coördinatie Keuken & Gasten (30 u)
Beheer & terreinonderhoud     (  4 u)
Administratie                                (  4 u)
Organisatie & secretariaat         (  8 u)
Nadere informatie over de taken-clusters: Warmonderhof

Voor deze clusters zoeken wij mensen met de geschikte capaciteiten, die zich willen verbinden met de Warmonderhof-gemeenschap, want ‘werken bij Warmonderhof is meer dan een baan’.
De cluster ‘Coördinatie Wonen’ houdt automatisch in: wonen op het terrein bij de ‘Woonderij’ in de beheerderswoning.
Geïnteresseerden worden uitgenodigd om te solliciteren op iedere aparte cluster, maar het is ook mogelijk om te solliciteren op combinaties van clusters.
De selectie van kandidaten wordt mede bepaald door wat de sollicitanten voorstellen als cluster-combinaties. Daarnaast worden de kandidaten geselecteerd op de geschiktheid voor de taak.

De voorkeur gaat uit naar twee levenspartners: ‘een stel’, dat zich met de Warmonderhof-gemeenschap wil verbinden en dat meerdere clusters kan invullen, – misschien wel alle clusters.
Daarbij bevat de ideale clustercombinatie in ieder geval als basis de clusters ‘Coördinatie Wonen’ en ‘Coördinatie Keuken & Gasten’.
Omdat deze ideale combinatie niet vanzelfsprekend gerealiseerd hoeft te worden, is nadrukkelijk iedereen die warmloopt voor werken op Warmonderhof welkom om te solliciteren op wat voor cluster of clustercombinatie dan ook.

Meer informatie:
Neem voor meer informatie contact op met Andries Palmboom (06-26 546 223)

Sollicitaties voor 15 november per email naar stichting@warmonderhof.nl, of schriftelijk aan: Stichting Warmonderhof, Wisentweg 12, 8251 PC Dronten