‘Straling die van 5G antennes afkomstig is, zal vele malen intensiever werken dan het huidige 4G netwerk.

Het kan ziekmakend werken op alle biologische lichamen. Niet alleen het menselijk lichaam maar ook de DIEREN en de NATUUR zullen eronder lijden.

Er zijn zeer zorgwekkende verhalen verschenen van MENSEN die DOODZIEK werden in steden waar 5G nu al als proef wordt ingevoerd. Ook de VOGELS verdwenen en de BIJEN sterven erdoor!!! Los daarvan zal het nieuwe systeem ons beroven van onze PRIVACY.

De beste manier om hiertegen te vechten is door op te komen voor je rechten en mee te doen met de rechtzaak die de NATIONALE BOND TEGEN OVERHEIDSZAKEN aanspant tegen telecombedrijven en politici.  Het valt juridisch te bevechten d.m.v. een VERZEKERING die wij afsluiten tegen de schade.

Hoemeer mensen hieraan meedoen, hoe beter!!! de actie is tot 18 NOVEMBER uitgesteld, dus wees allert, neem je kans, en doe NU mee! Inschrijven via de bond is noodzakelijk via bondoverheidszaken.nl 5G.

Tip: deze bond heeft eerder rechtzaken gewonnen, en voor uw gemoed: in ENGELAND hebben ze de zaak tegen 5G GEWONNEN! dus er is hoop als u NU meedoet!

Blijf op de hoogte van de internationale actie tegen 5G: 5G Space Appeal:
https://www.5gspaceappeal.org

Susanne Kuhnemann