‘De aarde is een iemand – de aarde is een JIJ. Wij zijn deel, onderdeel van de aarde en de natuur.’ Deze boodschap wil het jonge euritmiedansgezelschap DeDae in haar nieuwe voorstelling delen door op boerderijen de verbinding met de aarde te dansen; de seizoenen, het weer, de bodem, de levens- en groeikrachten, het composteren en de regenworm.

Heb of ken jij een boerderij waar deze dansers hun performance met workshops interactief met anderen en in verbinding met de aarde, de vegetatie, de dieren en de medemens kunnen spelen? Een boerderij met een community; een weiland of een schuur met stoelen/banken/strobalen? Dan komen ze graag met je in contact vanuit de gedachte ‘laten we samen de stem van de aarde dansen en zingen’.

DeDae staat voor Dutch Eurythmy Dance Ensemble en bestaat uit een groep van zes jonge, enthousiaste euritmiedansers onder leiding van Gia van den Akker (artistiek) en Roos Naves (zakelijk). Ze laten zich leiden door het ritme van nu en morgen, waarbij ze rondom een actueel thema nieuwe euritmiedansprogramma’s met workshops ontwikkelen. Neem contact op met Roos via mail of bel 06 291 92 769. Meer informatie via dedae.nl