Shifra en Jill Steinberg hebben een droom: een bijen-sanctuarium op hun landgoed in Italië in Toscane. Ze willen overal op het landgoed inheemse bloemen zaaien, 1 à 2 hectare beplanten met vergeten -fruitbomen rassen en bessen struiken,veilige insecten hoekjes creëren  met water en beschutting. Het bijen sanctuarium kan niet tot stand komen zonder de juiste mensen. Zij hebben kennis en handen nodig.

Zij zijn opzoek naar een  bijen- kenner met heel veel passie die op het landgoed onze droom kan realiseren en het leuk vindt om mensen rond te leiden, over bijen kan spreken en als deze man vrouw ook nog verstand heeft van biologisch dynamische landbouw zou dat helemaal geweldig zijn. Shifra en Jill zorgen voor een goed salaris en huisvesting.

Als de bijen man vrouw geen kennis van landbouw heeft maar wel heel goed is met bijen zijn ze ook nog op zoek naar een biologische boer die de moestuin, medicinale kruidentuin en de olijfbomen kan onderhouden te samen met onze kippen en wat schapen en die het al aanwezig team wil aansturen.  Deze man of vrouw is tevens verantwoordelijk voor een kleine productie van de opbrengsten van het land. Denk aan  tomaten saus etc.

Kijk op www.hortulanus.it (Nu nog alleen in het Italiaans, de Engelse tekst wordt later toegevoegd.)