Restaurant LOFF in Breda serveert biologische, vega(n) gerechten. De koks in de open keuken bereiden alle gerechten dagvers met zo veel mogelijk lokale seizoensproducten. Loff is een crowdfundingsactie gestart om open te kunnen blijven, zie crowdaboutnow.nl/campagnes/loff

Marion Pluimes schrijft:
In de twee jaar dat LOFF open is hebben we vele enthousiaste gasten mogen ontvangen en spreekt men van waanzinnige smaakcombinaties en een vriendelijke en gastvrije sfeer.
De afgelopen 6 maanden hebben de werkzaamheden bij ons in de straat roet in het eten gegooid konden gasten ons slecht bereiken. Het bezoekersaantal liep fors terug. Helaas hebben we nog onvoldoende reserves om dit op te kunnen vangen. Daarom moesten we besluiten om te gaan stoppen met LOFF.

Maar!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, . . . want na dat bericht zijn er zo ontzettend veel reacties binnen gekomen. Allemaal met de wens om LOFF voort te laten bestaan! Geweldig! We willen heel graag een doorstart maken, doe je mee?
We hebben jouw hulp hard nodig. Er zijn investeerders bereid mee te werken, maar we komen nog zo’n € 25.000 tekort.

We hebben dit bedrag nodig om de komende tijd te overbruggen en het tekort aan te vullen wat is ontstaan tijdens de werkzaamheden aan de straat. Dan kan snel het terras weer open, kunnen we de lunch weer aanbieden en draait LOFF weer op volle toeren zoals voorheen.

Wil jij ons helpen LOFF voort te laten bestaan?
Doneer dan nu!

https://crowdaboutnow.nl/campagnes/loff

Alle donateurs ontvangen een e-kookboekje met LOFF-recepten!
We zijn enorm dankbaar voor jullie support en alle reacties zijn hartverwarmend.
Doe mee, steun LOFF en doneer!

Een van de deelnemers aan de actie – Natasja’s Soepkeuken – vertelt over Loff: Top-vegarestaurant met ‘keigoede’ formule, waar Marion en team met hart en ziel werken: keep Loff alive!!!