Home - BD-Vereniging - Jaardag BD-Vereniging met Algemene ledenvergadering

Jaardag BD-Vereniging met Algemene ledenvergadering

“Leren is ervaren, al het andere is informatie en geen leren,” aldus Albert Einstein.

Deze visie op onderwijs wil Kraaybeekherhof de komende jaren meer en meer in haar opleidingen tot uitdrukking brengen. In het middagprogramma van onze jaardag nemen we de proef op de som en gaan we in vier groepen onder leiding van coaches langs de zelfpluktuin, bijentuin, restaurant en academie.

Ter plekke gaan we ondervinden welk rijk palet aan leerervaringen het biologisch-dynamische landgoed te bieden heeft. Aan het eind van de dag ben je ook op de hoogte van de andere innovatieve ontwikkelingen op Kraaybeekerhof.

De jaardag organiseren we, zoals gebruikelijk, samen met Stichting Grondbeheer.

Kijk voor het volledige programma en voor de mogelijkheid je aan te melden bij jaardag-bd-vereniging.