Laden Evenementen

Wil je praktisch biologisch moestuinieren?

Leer je het gemakkelijkst in de praktijk? Of wil je je Basiscursus Biologisch Moestuinieren uitbreiden met dat ‘handen-in-de-aarde-gevoel?’ Kom in mei naar Molenrij. In één dag leert Alma je eerst de kernaspecten van de biologische teelwijze en neemt je daarna mee de tuin in van De Groene Luwte. Letterlijk met je handen in de aarde kun je daar zien, voelen, ruiken én proeven hoe biologisch moestuinieren in de praktijk gaat. We doen testjes, onderzoeken echt alles wat van belang is voor een bio-moestuin (van wurmenbak tot kas) en er is veel ruimte voor je vragen, ervaringen en opmerkingen. Deze dag zal je inspireren en stimuleren!

Geschikt voor iedereen die het liefst in de praktijk leert, en voor alle deelnemers aan de Basiscursus Biologisch Moestuinieren, de Cursus Biodynamisch Moestuinieren en de Cursus Permacultuur, die de theorie in de praktijk willen ervaren.

De Praktijkdag vindt altijd plaats in De Groene Luwte, Molenrij.

Voor wie is deze Praktijkdag Biologisch Moestuinieren?

Deze Praktijkdag is uitermate geschikt voor iedereen die het liefst in de praktijk leert. En ook voor alle deelnemers aan de Basiscursus Biologisch Moestuinieren, de Cursus Biodynamisch Moestuinieren en de Cursus Permacultuur, die de theorie in de praktijk willen ervaren.
Al rondlopend, onderzoekend en kijkend in de tuin van De Groene Luwte zul je regelmatig merken ”Ah, zit dat zo! Nu snap ik het!” Dat stimuleert je, ook om de tips die je hier opdoet zelf in de praktijk te brengen!

Alma werkt met groepen van 6 – 15 personen.

Locatie en datum: De Groene Luwte Molenrij – za 23 mei 2020

Tijd: 10 – 15 uur
Prijs: € 107,50

Meer informatie en aanmelden op de website van De groene luwte.