Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Bekijk de website van de organisator om zeker te weten dat een evenement doorgaat.

Permacultuur is één van de mooiste, meest omvattende groene visies op de inrichting van ons leven. Een belangrijk onderdeel vormt de eetbare tuin. En die ga je op verfrissende, logische en ”anders-dan-andere” wijze inrichten! Bovendien leer je ook delen van je huis en schuur productief te maken. Misschien is een voedselbos(je) zelfs mogelijk…

Permacultuur is gebaseerd op duurzame ecosystemen en de praktische toepasbaarheid daarvan in je eigen leefomgeving. Bemoedigend is dat je de principes al direct kunt toepassen én geleidelijk uitbouwen tot iets bijzonders: een heerlijk universum dat Moeder Aarde niet belast maar verrijkt, en waaruit jij lange tijd mag oogsten.

In drie zaterdagen geeft docent Alma Huisken je een brede introductie op Permacultuur, en koppelt er praktische toepassingen aan vast. Het strekt zeer tot aanbeveling als je al bekend bent  met (of ervaring hebt met) biologisch moestuinieren! Bijvoorbeeld: dat je weet wat wisselteelt is, hoe groenbemesters werken en hoe je gier gebruikt…  Want op zulke basiskennis kan gezien de aard en duur van de cursus niet worden ingegaan.

Praktisch

Data: 21 maart, 4 april en 16 mei

Tijden: van 10 uur tot 16 uur

Maximaal aantal deelnemers: 16 (minimaal aantal deelnemers 8)

Kosten: 395 euro per persoon, inclusief koffie, thee en lunchbuffet

Uiterlijk 4 weken van te voren wordt bepaald of er voldoende deelnemers zijn om van start te gaan.

Meer informatie en inschrijven via de website van Kraaybeekerhof.