Laden Evenementen

Groenauteur en -docent Alma Huisken organiseren nieuwe moestuincursussen in de nazomer. Dit uiteraard volgens coronaprotocol, zoals 1,5 meter afstand van elkaar. Hierdoor is deze nazomer Alma’s huis en tuin De Groene Luwte in Molenrij (Gr.) de enige cursuslocatie.

  • De Praktijkdag Bio Moestuinieren vindt plaats in de tuin van De Groene Luwte, voor max. 8 personen per dag. Ook deze cursus duurt van 10-15 uur. Je krijgt heel praktisch inzicht in biologisch moestuinieren door samen te kijken, te vragen, te testen, te proeven en zelf actief te zijn! Deze dag brengt de theorie in de praktijk, op een snelle, inzichtelijke manier.
  • Data: zon. 30 augustus én zo. 6 september.

Op de zaterdag is ook de theoretische cursus te volgen. Je kunt de cursusdagen los van elkaar volgen, maar de meeste mensen combineren beide cursusdagen, omdat je dan in één klap de hele basis te pakken hebt. Zie hieronder de informatie voor de theoriedagen.Deze

  • De Basiscursus Bio Moestuinieren (theorie) vindt plaats op De Deel, in huis, voor max. 6 personen per dag. De cursus duurt 1 dag, van 10-15 uur. Alle basisprincipes voor een biodiverse en oogstrijke tuin worden behandeld. Er is veel ruimte voor jouw vragen. Deze dag geeft beginnende bio-moestuinders echt houvast, oftewel: ”grond onder je voeten”!
  • Data: zat. 29 augustus én zat. 5 september

Meer info of direct aanmelden? Mail ”nazomer 2020” aan alma@degroeneluwte.nl en je ontvangt de flyer met aanmeldinformatie.

Of bel 06 – 17 46 51 36, of kijk op www.almahuisken.n of www.degroeneluwte.nl

Foto: Doortje Stellwagen