Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dit jaar wordt voor het eerst de workshop -EHBO Natuurlijk mee op reis- gegeven bij Kraaybeekerhof. Een laagdrempelige inspirerende workshop waarin uitgelegd wordt welke oplossingen er zijn voor eerste hulpsituaties en relatief kleine klachten die zich tijdens de zomervakantie voor kunnen doen.

Gebruik wordt gemaakt van praktische adviezen en middelen die direct voorhanden en toepasbaar zijn. Middelen die meestal goedkoop en duurzaam zijn en gevonden kunnen worden in de natuur, het keukenkastje of soms bij de ‘groene’ apotheek of reformwinkel.  EHBO Natuurlijk – mee op reis, geeft je nieuwe mogelijkheden in het behandelen van de kleine ongemakken op reis.

Doelgroep

Voor iedereen die goed voorbereid op vakantie wil gaan en ter plekke op een natuurlijke manier eerste hulp wil kunnen verlenen bij de bekende reizigersproblemen. Zoals bijvoorbeeld de moeder van een gezin met kleine kinderen die wil weten wat ze kan doen aan de diarree of oorpijn van haar kleine kleuters, of voor juist de ervaren reiziger die een avontuurlijke trektocht door Marokko gaat maken. Er is geen voorkennis vereist van EHBO of natuurgeneeskunde.

Plaats, tijd, kosten

Plaats:          Landgoed Kraaybeekerhof, lesgebouw van Kraaybeekerhof Academie

Datum:        22 februari 2020

Tijden:        13.00- 16.15 uur

Kosten:       50 euro, te betalen met iDeal (je ontvangt geen factuur) Koffie, thee en materiaal inbegrepen

Meer informatie en aanmelden op de website van Kraaybeekerhof.