Home - Activiteiten - Kerstmarkt Kraaybeekerhof
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kraaybeekerhof kerstmarkt 2017

Midden in Driebergen ligt Landgoed Kraaybeekerhof. Een historische plek die ook vandaag nog steeds betovert. Deze betovering wisselt van karakter gedurende de seizoenen, waarbij de kerstmarkt jaarlijks een terugkerend hoogtepunt is.

De Kraaybeekerhof kerstmarkt start om 14.00 uur. De hele middag is er (koor)muziek. Rond 16.00 uur start de verkoop van huisgemaakte stamppot. De kerstmarkt eindigt om 19.00 uur.

De Kraaybeekerhof kerstmarkt onderstreept het bijzondere karakter van het landgoed. Kerst is een feest van ontmoeting, verbinding en lekker eten. De restaurantkeuken van Kraaybeekerhof inspireert door te koken met biologische ingrediënten, het liefst uit eigen tuin of lokaal. Daarbij is er altijd speciale aandacht voor verrassende, smakelijke vegetarische gerechten. Tijdens de kerstmarkt, op het horecaplein, inspireert het restaurant met de verkoop van allerlei lekkers (hartig en zoet). Eén van de koks bakt oliebollen volgens een eenvoudige receptuur. Geen onzin ingrediënten dus, en gebakken in high oleïc zonnebloem olie. De oliebollen zijn te koop tijdens de Kerstmarkt. En om verzekerd te zijn van oliebollen op oudejaarsdag, kan er alvast besteld worden voor 30 of 31 december (zelf afhalen).

Voor iedereen die wil weten wat high oleïc zonnebloemolie is, zijn de medewerkers van de Academie aanwezig: het studiecentrum van Kraaybeekerhof. Maar ook iedereen die meer wil weten over natuurvoeding en de verschillende opleidingen/ cursussen die de Academie aanbiedt, informeren we graag!

Er zijn diverse kinderactiviteiten, waaronder een lampionnen optocht bij het invallen van de avond. Verder wordt er geknutseld met zoveel mogelijk natuurlijke materialen, en is Nico de verhalenverteller natuurlijk van de partij. Ook dit jaar ontbreekt de wandelende kerstboom die een persoonlijke wens voor u heeft, niet.

Diverse (lokale) ondernemers presenteren op het Landgoed hun producten: zowel food als non- food. De ondernemers hebben allen op enige wijze een verbinding met duurzaam leven.

Kom 16 december naar Landgoed Kraaybeekerhof, voor een gezellige opmaat naar de kerstdagen, en raak geïnspireerd over hoe een kerst ook duurzaam gevierd kan worden.