Home - Activiteiten - Demeterplein op de Biobeurs
Laden Evenementen

Het Demeter plein op de Biobeurs in Zwolle op 23 en 24­ januari 2019 staat in het teken van ‘beweging’. Het­ waarnemen en meebewegen met de ritmes van de natuur is de basis van de biologisch-dynamische landbouw.
Bij een roerton worden op het plein TON-TALKS gehouden waarbij spraak en smaakmakende boeren en tuinders, en vertegenwoordigers uit handel en verwerking al roerende zullen vertellen wat hen beweegt naar een volgende stap in hun persoonlijke en bedrijfsontwikkeling.

Het Demeter plein is het ‘alles onder 1 dak loket’ waar de organisaties voor het keurmerk, scholing, ontwikkeling, grondbeheer en bedrijfsovernames aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan.

Workshops: woensdag 23 januari 16.30 zaal D ‘ Doorschakelen naar Demeter’ donderdag 24 januari 16.45 zaal D ‘ Wat doen preparaten op je bedrijf?’

Het Demeter-plein is een samenwerking tussen Warmonderhof, de BD-Vereniging, Kraaybeekerhof Academie, Stichting Grondbeheer, de­ Vereniging van Natuurvoedingskundigen en Stichting Demeter.