Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Tanis Helliwell
Workshop 18/19 mei 2019
Samaya, Hollendewagenweg 20
3985 SG Werkhoven

WORKING TOGETHER WITH NATURE SPIRITS & ELEMENTALS TO HEAL THE EARTH
Make the bridge by being the bridge

SAMENWERKEN MET NATUURWEZENS & DE AARDE HELEN
Maak de brug door de brug te zijn

Heb je een idee, een vraag, een intentie of een project dat je wilt concretiseren of wil je juist ontdekken wat jij zou kunnen en willen doen om bij te dragen aan het helen van de aarde en een brug te vormen?

Kom naar de workshop op 18 & 19 mei!

Neem je (stille) wens mee en onderzoek hoe je met natuur- en elementwezens kunt communiceren en samenwerken om de aarde te helen.

Via oefeningen en informatie gaat Tanis in op hoe je dit kunt bewerkstelligen en d.m.v. praktische tools handen en voeten kunt geven aan de brug die je wilt bouwen en zijn. Hierdoor vergoot je je vermogen in hoe je contact maakt, communiceert en co-creëert met natuurwezens.

Tanis Helliwell M.Ed. is ‘een mysticus in de moderne wereld die al meer dan 30 jaar het spirituele bewustzijn in de gangbare wereld brengt’. Ze werkt sinds 30 jaar samen met Lloyd, een leprechaun, die ze in Ierland heeft ontmoet (zie haar boek: Zomer met het kleine volkje).

Tanis en Loyd zetten zich in voor de samenwerking tussen mensen en elementalen.
Tanis schreef Summer with the Leprechauns, Pilgrimage with the Leprechauns, Embraced by Love, Manifest Your Soul’s Purpose, Decoding Your Destiny en Hybrids.
Haar nieuwe boek is The High Beings of Hawaii: Encounters with mystical ancestors.

Inschrijven en meer informatie:
tinyhero.nl/nl/tanis-helliwell/
info@tinyhero.nl
of 06-27366462