Home - Activiteiten - 25 jaar Oosterwaarde
  • Dit event is voorbij.

Tussen Nieuw Rande en de IJsseldijk, op een eeuwenoude esgrond, in Diepenveen (net buiten Deventer), ligt het biologisch dynamische landbouwbedrijf de Oosterwaarde.Er worden biologisch dynamische groenten en bloemen geteeld. De Oosterwaarde is een Pergola-Associatie en de producten worden dus direct aan de consument verkocht via afhaaladressen en in de boerderijwinkel.

Dit jaar bestaat de Oosterwaarde 25 jaar. Om dit te vieren geeft de boerderij op 7 september van 14.00 tot 17.00 uur een groot jubileumfeest. Op de feestdag kun je genieten van een optreden van het Wereldkoor, workshops volgen, een rondleiding krijgen, de schapen bekijken of gewoon rondstruinen. Uiteraard ontbreken de lekkere hapjes en drankjes niet. ‘Buiten BSO de Oosterwaarde’ organiseert een speciaal kinderprogramma. Voor groot en klein is er dus genoeg te beleven.

Iedereen is welkom op 7 september op de Oosterwaarde.

Sallandsweg 6
7431 PX Diepenveen