Ook het beheer van een winkel vraagt om vakmanschap. En vakmanschap kun je ontwikkelen. Daarom biedt de BD-Vereniging een middag BD-beroepsontwikkeling aan speciaal voor winkeliers. Een initiatief van winkelier Hans-Piet van Sprang. Hans-Piet: “Ik heb mijn zorg over de ontwikkelingen in de Natuurvoedingssector en vervlakking van kwaliteit. De gespreksmethode van BD-beroepsontwikkeling maakt het mogelijk van elkaar te leren en zo je vakkennis als winkelier te verdiepen.”

De bijeenkomst is op dinsdag 26 september, van 14.00 tot 17.00. We zijn te gast  op het prachtige BD-bedrijf “Noorderlicht” te Noorderloos. Je kunt je aanmelden via info@bdvereniging.nl.

De kosten van deze middag worden gedragen door de BD‑Vereniging. Ook als je (nog) geen lid bent ben je welkom om te ervaren hoe je met collega’s de kijk op je eigen werk kunt verdiepen.

Zie ook de aankondiging in de agenda: Winkeliersbijeenkomst Noorderlicht.