Sluit je direct aan bij de grootste boer-burger beweging in Nederland en Vlaanderen!

De BD-Vereniging kent twee soorten lidmaatschap. Het Beroepslidmaatschap is voor alle mensen die actief willen zijn in de biologisch-dynamische landbouw, als boer, tuinder, winkelier, bodemkundige, coach, op welke manier dan ook. Het Basislidmaatschap is voor iedereen die de BD-landbouw een warm hart toedraagt.

Alle leden krijgen het blad Dynamisch Perspectief gratis toegestuurd. Daarin lezen ze over de ontwikkelingen in de biologisch-dynamische landbouw en over de activiteiten van de BD-Vereniging.

Beroepslidmaatschap

Als beroepslid maak je deel uit van het netwerk met ruim 350 collega’s.
De contributie bedraagt slechts €100,- per jaar.
Je profiteer van:

• Gratis deelname aan het programma van BD-Beroepsontwikkeling
    • coaching
    • intervisie
    • het boerenbezoekprogramma
  • Korting bij deelname aan de winterconferentie
  • Ondersteuning bij het werken met de BD-preparaten
  • Dynamisch Perspectief

Aanmelden als beroepslid

Als je je nu aanmeldt krijg je als welkomstpremie het boek Op weg naar een fijnzinnige landbouw cadeau!!

Basislidmaatschap

Met meer dan 1500 anderen vorm je een belangrijke steun in de rug voor iedereen die in de biologisch-dynamische landbouw werkt. De contributie bedraagt €40,- per jaar. (Jeugdleden tot 23 jaar €20).
Je kunt meedoen met:

• De algemene ledenvergadering
  • De winterconferentie
  • Alle andere ledenbijeenkomsten

In Dynamisch Perspectief lees je over de hedendaagse praktijk en de achtergronden van de BD-landbouw.
Dit blad krijg je als basislid gratis toegestuurd.

Aanmelden als basislid

Als je je nu aanmeldt krijg je als welkomstpremie de DVD Dansen met gehoornde dames cadeau!!