Home - BD-Vereniging - Crispr DNA manipulatie

Crispr DNA manipulatie

Margalit Laufer heeft zich ingespannen in de laatste 4 maanden, om een verslag te schrijven over haar bevindingen van de gevaren van de CRISPR DNA manipulatietechniek.

Ze stuurt ons nu vier documenten met het dringende verzoek het goed te lezen. “Als ik niet dacht dat de planeet voor een enorm gevaar staat, zou ik het niet met klem vragen,” schrijft ze.
  1. A-4 De gevaren van CRISPR
  2. Brief aan Cogem Leden, AF (De Commissie Genetische Modificatie COGEM is een adviesorgaan van de Nederlandse regering)
  3. Poetin toespraak voor jeugd CRISP
  4. Verslag GEVAREN van CRISPR 7.11.2017
“Van alle wereldleiders is President Putin de enige die iets durfde te zeggen over CRISPR, hij noemt het de GROOTSTE bedreiging voor de mensheid… Hoe gek het ook klinkt, ik voel me erdoor gesterkt!”
Margalit werkt eraan een groep bezorgde burgers te bundelen tot een Burgerlijke organisatie, zodat ze samen zoveel mogelijk andere burgers kunnen betrekken.
Wie geïnteresseerd is om mee te helpen, kan per email contact opnemen. Als je een gespreksavond wil organiseren, thuis of ergens anders komt ze graag langs om meer informatie te geven: margalitlaufer@me.com