Home - Activiteiten - Winkeliersbijeenkomst Noorderlicht
  • Dit event is voorbij.

Helaas uitgesteld!!

Op uitnodiging van winkelier Hans-Piet van Sprang organiseert de BD-Vereniging een bijeenkomst voor winkeliers op Boerderij Noorderlicht, Gorissenweg 1, 4225 ST, Noordeloos. Door omstandigheden kan de bijeenkomst op de oorspronkelijk geplande datum (26 sep) niet doorgaan. Een nieuwe datum zullen we zo snel mogelijk vaststellen.

Op deze middag gaan we op zoek naar mogelijkheden om met elkaar ons vakmanschap als winkelier verder te verdiepen. De beproefde werkwijze van BD-beroepsontwikkeling vormt daarvoor de basis. De entourage van een gezond biologisch-dynamisch melkveebedrijf met eigen melkverwerking (beste belegen kaas van Nederland!) en huisverkoop vormt daarvoor een inspirerend decor.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een email met naam en adresgegevens te sturen naar: info@bdvereniging.nl onder vermelding van “Winkeliersbijeenkomst Noorderlicht”.

De kosten van de bijeenkomst worden gedragen door de BD-Vereniging.

Informatie over het lidmaatschap voor winkeliers vind je hier.