Laden Evenementen

Het is mogelijk om als oud-Warmonderhoffer nog één keer herinneringen op te halen op deze prachtige plek. We doen dit op vrijdagmiddag 15 september.

Van 1971 tot 1994 is Warmonderhof gevestigd op het landgoed Thedinghsweert, Kerk Avezaath. Wij worden uitgenodigd door Woonvereniging Thedinghsweert om een nostalgische tour te maken. We zullen tijdens dit bezoek ontvangen worden door Francis Schennink en Ellen Winkel. We nemen ook een kijkje bij het flowform-project. De woonvereniging wil dit mooi gaan opknappen en zoekt hulp om dit mogelijk te maken. Alle Warmonderhoffers zijn welkom, graag aanmelden via: francisschennink@gmail.com.

Er is speciaal gekozen voor 15 september, omdat dit mooi aansluit op de dag van de reünie op zaterdag 16 september. Voor oud-Warmonderhoffers in het buitenland die speciaal naar Nederland komen voor de reünie, hopen wij zo tegemoet te komen.

Het programma

16.00 – 16.30 ontvangst, met koffie thee en wat lekkers: Ellen Winkel en Francis Schennink

16.30 start rondleiding

17.30 flowformpark en toelichting renovatieplan