Home - Activiteiten - Januari-weekend BD-Jong

BD-jong presenteert: Het Januari-weekend!

Van vrijdagavond 26 januari tot en met zondagmiddag 28 januari 2018 zal het jongerenweekend plaatsvinden. Het thema is:

“Het spanningsveld tussen Demeter-normen en bedrijfsindividualiteit”

We zullen dit weekend verblijven op boerderij Naoberhoeve, in Echten (Drenthe). Dit zal de thuisbasis zijn waar we logeren en vanaf waar we naar bedrijven toegaan voor excursies. Activiteiten tijdens dit weekend zijn:
– Lezing door Petra Derkzen (Stichting Demeter)
“Van BD-gedachtengoed naar Demeter-voorwaarden”
– Rondleiding over de Naoberhoeve
– Excursie naar Armando Kok, BD-melkveehouder (met kalf bij de koe), samen met Margret Wenker (WUR PhD Kalf bij de  Koe)
– Documentaire-avond
– Excursie naar Lizelore Vos, BD-akkerbouwer

Let op! De lezing door Petra Derkzen zal Open Avond zijn, iedereen van alle leeftijden en wel/geen lid van de BD-Vereniging is welkom op de Naoberhoeve. Hiervoor kan je je aanmelden door te mailen naar bdjong@bdvereniging.nl
Precieze details komen in een eigen evenement te staan. Volg dus goed de BD-jong Facebookpagina!

Praktische informatie in een notendop – Wie Wat Waar
Voor wie: Jongeren tot en met 35 jaar
Wanneer: Vrijdagavond 26 januari t/m zondagmiddag 28 januari
Tijd: Aanvang vrijdag: 19.30uur (voor wie wil: samen avondeten om 18.00uur).
Start vrijdagavond-programma: 20.00uur.
Kosten: €45,- / voor leden BD-vereniging €35,-*
Hoe: Aanmelden mail naar bdjong@bdvereniging.nl
*Lid worden van de BD-vereniging? Laat dit weten bij je aanmelding voor het weekend.
Uiterlijke aanmelddatum: 21 januari 2018!

Wil je meer informatie, heb je vragen, tips of ideeën, mail dan naar bdjong@bdvereniging.nl. Praktische informatie zoals een paklijst krijg je per mail na aanmelden.

Wij, het organisatieteam, kijken er al heel erg naar uit en hopen dan ook velen van jullie te mogen ontvangen!