Home - Activiteiten - Community Supported Agriculture Conferentie
  • Dit event is voorbij.

Community Supported Agriculture conferentie – 13 en 14 januari 2018 op Eemlandhoeve

Hierbij nodigen we je van harte uit voor de CSA Conferentie in 2018. Op zaterdag 13 januari 2018 CSA Conferentie op de Eemlandhoeve in Bunschoten. Op zondag 14 januari 2015 een excursieprogramma naar verschillende tuinderijen rondom Amersfoort, zoals de Eemstadboerderij en Land-in-Zicht.

Zoals altijd op zaterdag is de conferentiedag met frisse pitches over de meerwaarde van CSA, van net startende en al doorgewinterde tuinders en boeren. ’s Middags workshops met ervaringen uit over teelt, ledenbinding, groei en organisatievorming, crowdfunding en verdienen. Heerlijke lunch uit de streek en diner: een gezellig stampotbuffet met aardappelen van de Eemstadboerderij  En speciale vertoning van de film ‘wij oogsten hier geluk’ in de boerenbios.

Hetprogramma vind je op www.csaconferentie.nl.

Aanmelden is verplicht via deze link voor 2 januari 2017!

Kosten :

• Conferentie 13 januari 2018 inclusief lunch:                  € 25,–
  • Biologisch stamppotbuffet en film 13 januari 2018:        € 15,–
  • Excursie 14 januari 2018 inclusief lunch:                       vrijwillige bijdrage

Wil je blijven logeren in Amersfoort en omgeving? Geef dat dan aan bij je aanmelding.

Vragen? Mail die dan naar Jan Jaap Scholten via csaconferentie2018@gmail.com.

Vrienden of bekenden meenemen? Graag! Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,  Jan-Jaap, Wietse en Remy, Jolke, Yolande, Erik, Marga, Marijtje, Klarien, Maria en alle andere betrokkenen.