Home - Activiteiten - Basiscursus ECOintention
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

1e jaar ECOintention Basics – Basiscursus energetisch beheer

Leer levensenergie waarnemen, interpreteren en verbeteren. Wil je wonen, werken en ontspannen in een omgeving waar je energie van krijgt? En ook nog bijdragen aan een gezonde Aarde? Dat kan! Iedereen heeft het vermogen om de energetische balans in de wereld te herstellen. Hoe je dat doet, op kleine en grote schaal, leer je in deze cursus. De grondbeginselen energetisch beheer leggen de basis.

Alles begint bij jou. Je heelt zo goed als je zelf heelt bent. In deze cursus leer je jezelf goed gronden, je gevoeligheid kennen en beschermen, en je energie weer in balans te brengen.

Vervolgens ga je energie waarnemen. Alles is energie. Energie straalt uit. De stamuitstraling van een boom is een maat voor gezondheid en vitaliteit. De uitstraling van een huis beïnvloedt de sfeer en de gezondheid van de bewoners. Energetische blokkades in een bedrijf leiden tot misverstanden. Iedereen kan leren om uitstraling en levensenergie waar te nemen. Dit vereist geen bijzondere begaafdheid.

Na waarnemen, ga je energie interpreteren met verschillende energetische schalen. Tenslotte verbeteren. Je kunt iets schoonmaken en opladen met positieve aandacht, homeopathie, Reiki, muziek, mandala’s, symbolen, kleuren, edelstenen enz. Je leert de theoretische achtergrond en praktische toepassing van deze energetische huisapotheek. Daarna kun je er zelf mee aan de slag.

In 2017 starten drie basiscursussen. Hans Andeweg verzorgt de donderdagcursus op Landgoed Zonheuvel. De woensdagcursus op Landgoed Kraaybeekerhof wordt verzorgd door Marion de Vries (8 dagen) en Hans Andeweg (3 dagen). De vrijdagcursus op Landgoed Zonheuvel wordt verzorgd door Natascha van den Ban (8 dagen) en Hans Andeweg (3 dagen).

Aantal cursusdagen: 11 in het jaar
Certificaat: ECOintention Basics
Studiebelasting: 8 uur per maand
Cursusbijdrage: € 1.399,-

Voor aanmelden en meer informatie zie de website van ECOintention.